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Q: What are my voting rights in the condominium association? 

A: The owners of a single condominium unit shall collectively be entitled to one (1) vote for 

 that condominium unit.  Refer to Article 7 (Section 7.2) of the Declaration of 

 Condominium. 

 

Q: What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit? 

A: There are a number use restrictions set forth in Paragraph 19 of the Declaration of 

 Condominium.  See Paragraphs 16 & 17 of the “Rules and Regulations for Residential 

 Units” contained in the Rules and Regulations regarding restrictions on pets. 

 

Q: What restrictions exist in the condominium document on the leasing of my unit? 

A: No condominium unit shall be leased more than four (4) times in any calendar year, with 

 each lease period for a time of not less than thirty (30) consecutive days, without written 

 approval of the Board of Directors.  In addition, no condominium unit shall be sold on a 

 “time-share basis”.  Refer to Articles 20 and 21 of the Declaration of Condominium and 

 to Paragraph 23 of the “Rules and Regulations for Residential Units”, contained in the 

 Rules and Regulations. All leases and lease renewals must be approved by the Board of 

 Directors. 

 

Q: How much are my assessments to the condominium association for my unit type and 

 when are they due? 

A: For 2022, the quarterly assessment for each Unit is $1,900.00, which includes reserve 

 payments.  Refer to the Budget for detailed information.  Assessments are due on the first 

 day of each and every calendar quarter. 

 

Q: Do I have to be a member in any other association?  If so, what is the name of the 

 association and what are my voting rights in this association?  Also, how much are 

 my assessments? 

A: No. 

 

Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used 

 facilities?  If so, how much am I obligated to pay annually? 

A: No. 

 

Q: Is the condominium association or other mandatory membership association 

 involved in any court cases in which it may face liability in excess of $100,000?  If so, 

 identify each such case. 

A: No. 

 

 

 

Note:  THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN 

NATURE.  A PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, 

EXHIBITS HERETO, THE SALES CONTRACT, AND THE CONDOMINIUM 

DOCUMENTS. 

 


